Känn ingen sorg för mig Göteborg

Helgen spenderades i Götet, och det var görgött😁 Vi gjorde Liseberg på fredag eftermiddag i perfekt väder, inte för varmt o inte för kallt! Tjejerna åkte ett par karuseller ja och vi med då såklart eftersom de är lite för små att åka själva. Junie tyckte att det var jättekul! Lördagen spenderades ute i Lindome där Anna & Fredrik bygger sitt hus. Bad i sjön, lek och mat med ett gäng härliga människor (gamla khamnare) som jag känt sen tonåren men som man ser sissodär en gång om året. Det var bus o lek från morgon till kväll. I söndags avverkade vi Slottsskogen, iaf lekparken och djuren. Sen var det dags att sätta sig på ett hundra grader varmt tåg hem till Värmland igen! Fin helg och det var väldigt roligt att få spendera såpass mycket tid med Anna & Julie. 























 
Denna vecka startar Willes semester, vädret ser ut som skit men ändå: semester! Vi börjar den med att åka en sväng till Skojlandet i Örebro på tors med familjen Lingåker! Sen är det midsommar med familjen🌻😊

Kommentarer
Postat av: Sara

Vilken mysig tripp ni verkar ha haft! Helt klart ett klokare val att ta Liseberg en vardag. Då vi var där var det typ "kö till kön". Vi kanske springer ihop vid hembygdsgården imorgon. Om inte, ha en fantastisk midsommarafton och hoppas att ni får toppenväder på er långa härliga semester tillsammans!

2014-06-19 @ 20:21:34
Postat av: Anna T M

Mysig tripp med fina tjejer ❤️

2014-06-21 @ 22:51:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback