Babynest

Hittade en kvinna på blocket som syr fina babynesten, med tanke på att jag inte kan sy själv, så var det väldigt smidigt. Wille fick bestämma utseende o jag förde över pengar till henne i förrgår och idag kom det! :) Snabb leverans! Jag hoppas bebis ska trivas i det. 

Jag önskar hon kunde komma ut snart faktiskt, känner mig inte på topp! Är så otroligt obekväm och kan inte sitta bekvämt eller ligga på nåt bra sätt. Det är tungt och mina händer är uppsvullna så det känns som det brinner i dom. Ja osv osv. Gnäll ÄR så min grej! 

För en gång skull skriver jag inte det här inlägget från mobilen, utan från vår nya familjemedlem i-pad mini....Som Wille tydligen köpt billigt av nån på jobbet som i sin tur vunnit den i en tävling. Jag tycker i-pads känns lite överskattat ibland? Men jag är ju en tant i mina bästa år. 

Fredag idag iallafall och det är ju bästa dagen! Helgen ser ut att bjuda på solsken och föder jag inte barn så ska vi iaf grilla lite körv med storebror och Matilda på söndag, kanske till o med mormorn och morfarn vill haka på?! 



Ät o svälj nu äre helg!

Kommentarer
Postat av: Sara

Vilket fint babynest. Det verkar ju supersmart! Jag har lagt ihoprullade filtar när barnen var bebisar. Det där verkar ju toppen=) Hoppas lillfia tittar ut allra senast på BF=)

2014-03-14 @ 18:41:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback